Home

Profil

Servicii

Clienți

Legislație

Răspunsuri

Contact

Profil

Foc Protect Expert SRL este o firma specializata in lucrari de aparare impotriva incendiilor.

Firma este infiintata si functioneaza conform prevederilor Legii privind apararea impotriva incendiilor, nr. 307 din 12 iulie 2006, Ordinul MIRA nr. 252/2007 - Metodologie de atestare a persoanelor care proiecteaza, executa, verifica, intretin si/sau repara sisteme si instalatii de aparare impotriva incendiilor, efectueaza lucrari de termoprotectie ti ignifugare, de verificare, intretinere ti reparare a autospecialelor si/sau a altor mijloace tehnice destinate apararii impotriva incendiilor.

Personalul firmei a absolvit cursuri de specializare in domeniile de referinta ale activitatii privind apararea impotriva incendiilor si securitatii la incendiu in institutii atestate si specializate, iar firma a obtinut certificate de atestare de la Centrul National pentru Securitate la Incendiu si Protectie Civila.

Prin structura de functionare a firmei, se poate acoperi tot procesul de realizare a unor lucrari complexe, de la conceptia solutiilor si elaborarea de proiecte tehnice, pâna la predarea in functiune si asigurarea de service in garantie si postarantie.

   
 
  © 2001-2023 Foc Protect Expert SRL